2010. május 31., hétfő

Tanulás II. Rész

A fiú tovább nyalja a lány punciját, majd egy kis időre megáll, hogy lehúzza a lány bugyiját. A könyv még mindig a lány hasán hever, de a szoknya már teljesen felcsúszott. Ahogy lekerült a bugyi a lány széles terpeszbe tárja lábait, kezét lágyan a fiú fejére helyezi, majd gyengéden visszatolja puncijához. Arra vágyik, hogy a fiú teljesen kinyalja. A fiú pedig örömmel teszi. Hosszan végignyalja a teljes puncit, belecsókol szemérem szőrzetébe, majd a lány csiklóját izgatja hosszú percekig. Kezével lábát cirógatja, majd finoman körözni kezd hüvelyén mutatóujjával. Először csak óvatosan apránként dugja bele ujját, majd kihúzza, szájába veszi, hogy alaposan benyálazza és végül teljesen hosszában bevezeti a lányba. Óvatosan ujjazza, miközben még mindig hevesen nyalja csiklóját. A lány mélyeket sóhajt, időnként finomat nyög, majd kezeivel még erősebben tolja a fiú fejét puncijába.

A fiú ismét megnyalja ujjait és most már mutató és középső ujját is bevezeti a lányba, aki erre hangosan felnyög. Óvatosan forgatja ujjait a lányban, majd apránként masszírozni kezdi G pontját. Felnéz a lányra aki fejét hátravetve, szemeit becsukva már teljesen átadta magát az orális kényeztetésnek, hangosan zihálva veszi a levegőt. A fiú ismét nyalni kezdi csiklóját, miközben ujjaival ütemesen mozog a lányban. A fiú erős szorítást érez ujjain mikor a lányt elönti a kettős orgazmus ereje. Hasa megfeszül, csípője megemelkedik, és ahogy végigárad testén az orgazmus, a könyv leesik a lány pedig apránként kicsúszik a heves nyelvcsapások alól és kezét puncijára, csiklójára fekteti. – Elég! Nyögi hangosan a kielégültségtől reszkető hangon. A fiú közben teljesen lelassít és finoman kihúzza ujjait a lányból, aki erre még egy utolsót rándul és halkan felnyög. – Hihetetlen vagy! – mosolyog a fiúra. – Köszönöm! – teszi hozzá halkan és mintha elájulna a boldogságtól elterül az ágyon.

2010. május 30., vasárnap

Tanulás I. Rész

A lány az ágya sarkában ül, félig a falnak félig az ágy támlájának dőlve. Lábai apró terpeszben felhúzva, ölében egy nehéz könyv. Szájába egy toll végét rágcsálja, miközben rá-rá koppint vele a könyvre. Egy laza hosszú szoknyát visel, ami így is térde közepéig ér. A fiú a számítógépe előtt ül és dolgozik. Már nagyon unja. A lányra pillant, akit teljesen magával ragad a tanulás. A fiú föláll, közelebb lép a lányhoz, elé kuporodik az ágyra. A lány még mindig nem reagál. A fiú kezével óvatosan benyúl a lány szoknyája alá és térdétől lefelé végigsimítja belső combját. Lágy, selymes bőrén finoman csúsznak végig ujjai. A lány hirtelen megrezzen, összébb zárja lábait. – Ne…! Tanulok…! – mondja, de a fiú nem hagyja abba a cirógatást. Felfelé is végighúzza ujjait belső combján, ami kellemesen csiklandozza a lányt. Ő nem törődik vele, úgy tesz mintha észre se venné, de nem szól többet. A fiú tovább kényezteti és figyeli a lány reakcióit. Semmi válasz. Gyengéden simogatja, majd kezét óvatosan a lány bugyijára csúsztatja, mire a lány apránként széjjelebb ereszti lábait.

Még mindig úgy tesz mintha észre sem venné, de egyre jobban felizgatják a fiú apró mozdulatai, lágy cirógatása a bugyin keresztül. Lassan észrevétlenül átadja magát az érzésnek. Mélyet sóhajt, hasára fekteti a könyvet, majd lassan szinte észrevétlenül feljebb húzza szoknyáját. A fiú közelebb húzódik és megcsókolja belső combját. Apró csókokat lehel végig a lábán, majd finoman puncin csókolja a lányt bugyiján keresztül. A lányt ez teljesen felizgatja, szépen lassan szerelmi nedvei és a fiú nyála keveredik bugyiján. Apró csípőmozdulattal jelzi a fiúnak, hogy még többet akar. A fiú óvatosan félrehúzza a bugyit és a lány szemérem szőrzetébe csókol, majd apró leheleteket hint el szemérem dombjain, végül lassan, óvatosan kinyújtja nyelvét és lentről felfelé haladva végignyalja a lányt. Óvatosan széttárja kisajkait nyelvével, majd elidőzik csiklójánál és hevesen nyalni kezdi. A lány nagyon élvezi és ismét meg - megemeli csípőjét.

2010. május 27., csütörtök

Vendégségben II. Rész

Ahogy ültek ott és nézték egymást halk zörejekre lettek figyelmesek. Apró nyögések, ütemes nyikorgás hangjai, szelték át a szobát. A lány meglepetten hátrabiccentette a fejét és közelebb hajolt a falhoz. Most már tudta mik ezek a hangok. Cuppogás, nyögések, zihálás, nyikorgás, és apró kopogások, melyeket a falnak ütköző ágykeret hallatott. A szomszédban szemérmetlenüldugnak. A kopogás egyre csak gyorsult a nyögések szaporábbak lettek, majd egyetlen hosszú sóhaj hangjai koronázták meg, az eseményeket. Valaki elvezett. A lány zavartan mosolygott és érezte mennyire felizgatták ezek a zajok. A fiúra pillantott és tudta ő sincs másképp ezzel. Hát legyen! -mosolygott a fiúra majd hanyatt dobta magát az ágyon. A fiúnak se kellet több a lány fölé kerekedett, hosszan megcsókolta, nyelvével körözött a lány szájában, majd finoman beszippantotta ajkait. Végigcsókolta a nyakát, majd dekoltázsát, végül melleit. Nyelvével lágyan körözött a mellbimbók körül, majd mikor azok már határozottan meredtek az égnek, nyelvével megpöckölte, megszívta és hosszan nyalta őket.

Lágyan hatolt a lányba. Az felnyögött és megtámasztotta kezeivel a falat a feje felett. A fiú hosszan csókolgatta, melleit, karjait, miközben ütemesen dugta. Az ágy halkan nyikorgott, a lány aprókat nyögött, a fiú mélyeket sóhajtott és mindkettejüket felcsigázta a tudat, hogy a szomszédban ebből mindent hallanak. A fiú gyorsított a tempón, a lány egyre hangosabban nyögött és az ágy apránként nekicsapódott a falnak. Most már ők is tudták, hogy az imént a szomszédban mit éltek át. Az ütem gyorsult, a lány hangosan zihált, hasa megfeszült, hüvelye összerándult és hangját kiengedve élvezett el, amikor a fiú szerelmi nedvei elárasztották punciját. Még pár apó lökés, gyengéd rándulás és a fiú mellé huppant az ágyra egy utolsó nyikorgás kíséretében, amin nagyot nevettek. Egymáshoz bújtak, betakaróztak és így aludtak el!

Másnap reggel mindkét pár vidáma és frissen hagyta el a hálószobát. Az éjszakáról semmit nem beszéltek, nem kérdezték, hogy aludtak, hiszen mindannyian tudták, mi édesítette be álmaikat.

2010. május 26., szerda

Vendégségben I. Rész

A fiút meghívta kollégája a hétvégi házukba. Kollégája hozza ifjú feleségét és örömmel vennék, ha bemutatná nekik kedvesét. A lány persze örül a meghívásnak. A ház egy hegyi tó partján található, gyönyörű környezetben. Majd amíg a fiúk horgásznak, ők lányok csinálnak vacsorát. Így is lett. Vidáman vacsoráztak, a fiúk élményeiket mesélték és persze pár pohár bort is megittak. Végül éjfél környékén nyugovóra tértek. A két szoba egymás mellet volt az emeleten, mindkettőben egy-egy franciaággyal. Zuhany persze közös, így hosszas huza - vona és pénzfeldobás után, végül vendéglátóik tusoltak először, persze kettesben. Addig is felmérték a szobát. A lány lehuppant az ágyra, ami halkat nyikorgott, de nem volt vészes. A fiú ledobta ingét az ágy melletti székre, majd ő is az ágyra ült, elterülő kedvese mellé. Kezével gyengéden simogatni kezdte, benyúlt inge alá és a melltartón keresztül megszorította a mellét. A lány felpattant. - Ne! Nem lehet, még meghallják! - csattant a fiúra - Látod milyen keskenyek a falak?

Ahogy ezt kimondta, hallották ahogy nyílik a fürdőszoba ajtaja és vendéglátóik vidám kacajok mellet suhannak be saját hálószobájukba. - Tiétek a fürdő! - mondta egy távoli hang és hallották, ahogy a kulcs elfordul a szomszéd hálószoba zárjában. - Akkor menjünk! - mosolygott a fiú a lányra. A fürdő kicsi volt és még párás. Levetkőztek és beálltak a zuhany alá. A lány érezte, hogy kicsit bántó volt felcsattanása, így közelebb bújt a fiúhoz, átölelte majd szájon csókolta. Hosszan, gyengéden csókolták egymást, miközben testüket gyengéden csiklandozta a rajtuk végigfolyó víz. A fiút persze nem hagyta hidegen a vágy és férfiassága lassan megmerevedett. A lány csábosan kuncogott, tusfürdőt öntött a tenyerébe és apránként megmosdatta a fiút. Mikor a hátát mosta hozzábújt a fiúhoz, mikor combjaihoz ért lehajolt és péniszén futtatta végig nyelvét.A fiú nagyon élvezte ezt a játékot. Mikor a lány végzett, ő kezdte el mosdatni a lányt hasonlóan aprólékosan ügyelve minden részletre, hiszen tudta a lányt sem hagyta hidegen a simogatás. Vágyaiktól felfűtve törölköztek meg és tértek vissza a szobába. - És ha meghallják? - kérdezte halkan a lány, miközben gyengéden simogatta a fiú mellkasát.

2010. május 24., hétfő

Társasjáték II. Rész

Ismét a fiú dob. Feladat. "Álljanak egy nagy tükör elé, a fiú a lány mögé, vezessék a péniszt hátulról a hüvelybe és a miközben mozdulatlanul egymás szemébe néznek a fiú simogassa a lányt 5 percen át." A feladat egyszerűen hangzik, de kibírni már annál nehezebb. A lány puncija még mindig hevesen lüktet, a fiú is alig bírja ki, hogy ne élvezzen azonnal a lányba, miközben mélyen a szemébe néz és kedvese finom, bársonyos, bőrén, formás keblein, gyönyörű testén járatja kezét. Az élvezet mindkettejükben egyre csak fokozódik, míg végül majdnem belefeledkeznek a percek számlálásába. - Letelt! - mondja a fiú megkönnyebbülve, bár szavai inkább azt súgják, nagyon szeretné már elveszteni a játékot. A lány dob. 69. A fiú hanyatt fekszik, a lány fölé térdel, majd gyengéden szopni kezdi a fiút, aki mindezalatt lágyan nyalja a punciját. A lány már tudja, hogy ő nyert érzi a hímtag feszültségét, és másodpercekkel később elönti száját a fiú meleg spermája. A fiú hátraveti fejét a lány nagyot nyel és vidáman pattan fel. - Én győztem!- Vigyorog a fiúra, aki még mindig a földön fekszik elterülve. Szedd össze magad! Csak most jön a kárpótlás!

A lány az egyik kedvenc pózát választja. A fiú a hátán fekszik, a lány fölé térdel, a fiúnak háttal és így lovagolja meg péniszét. Közben a fiú hátulról masszírozza a lány nyakát, előre nyúlva simogatja melleit, és nem utolsó sorban csiklóját. Néha a lány megáll, felemelkedik kicsit, épp hogy csak a pénisz ki ne csússzon hüvelyéből így a fiú ütemes csípőmozdulatokkal tudja dugni őt. A lány hangosan sóhajt, lejjebb ereszkedik és visszaveszi az irányítást. Most ő lovagol a fiú farkán. Egyre csak gyorsabban, hangja erősödik, miközben a fiú lágyan dörzsöli csiklóját, majd hüvelye megfeszül és végigjárja testét az orgazmus ereje. Még aprókat mozog a fiún, aki most másodszor élvez a lányba. Igaz most a puncijába. A lány hátradől, piheg és vékony testével betakarja a fiút. Így szuszognak percekig, mikor a fiú a lány fülébe súgja - Ilyet örömmel játszom máskor is! A lány csak nevet, megfordul a fiún és megcsókolja!

2010. május 23., vasárnap

Társasjáték I. Rész

A játékot a lány találta egyszer az interneten és hétvégére vidám kikapcsolódásnak tűnt. A szabályok nem túl bonyolultak. Van egy tábla, két bábu és egy dobókocka. Tartozik még hozzá egy pakli 'póz' kártya is, amin a Káma Szútrából már jól ismert jelenetek szerepelnek. A kockával dobnak a táblán lépkednek a bábukkal és közben végrehajtják a feladatokat, amik a táblán vannak, általában egy perces időkeretben. Aki először elélvez, az veszített. Cserébe a másik által választott pózban kell szeretkezniük. Nem is olyan nagy veszteség a kudarc. A lány dob először. Egy ruha le, majd csók. A nyelvek finoman összefonódnak. Ez csak a kezdet. A fiú is dob és egyre több ruha kerül a földre, az igazán izgalmas feladatok, majd csak akkor kezdődnek, amikor mindketten meztelenek lesznek. Persze ez az idő gyorsan eljön.

A lány dob és jöhet is a feladat. Szerencséje volt. Ő szophat. Tudja, hogy mivel érheti el célját, hiszen gyakran kényezteti a fiút a nyelvével. Határozottan futtatja végig nyelvét a péniszen, majd lendületesen kényezteti. A fiú nagyon élvezi, de kitart és az óra lassan lejár. Férfiassága még hevesen lüktet mikor a lány eltávolodik tőle, de nem élvezett el. Most a fiú dob. Feladat. "Üljön az ágy szélére, majd a lány üljön úgy az ölébe, hogy közbe kezek segítsége nélkül, vezessék a péniszt a hüvelybe." Nem is olyan egyszerű de végül sikerül. A lány felszisszen és máris kitölti a fiú nemi szerve. Lágyan megmozgatja csípőjét, majd leszáll a fiúról és tovább játszanak. Most a lány dob. Puncinyalás. Végre a fiú is behozhatja a lemaradást. Vidáman hajol a lány széttárt lábai közé, gyengéden épphogy csak a hegye nyelvével ér a csiklóhoz, majd apránként köröz nyelve a hüvely bejáratán. Éppen hogy csak hozzáér, ami a lányt nagyon felizgatja. Mennyivel erőteljesebb a vágy, mint a beteljesülés. Már csak fél perc van hátra, mikor a fiú hevesen nyalni kezdi, lágyan ujjazza és a lány ettől a váltástól alig alig bírja elkerülni, hogy elveszítse a játékot.

2010. május 21., péntek

Utazás II. Rész

Ismét egy Parkolóhoz közeledtek. A lány a fiúra mosolygott. Látta, hogy férfiassága még mindig mereven áll. Kezét lágyan az ölébe csúsztatta és ismét feltette a kérdést: - Nem állunk meg pihenni kicsit? - A fiú bólintott és lehúzódott az üres parkolóba. Ahogy megállt a kocsival, a lány már bontotta is ki nadrágja övét. A fiú kicsit helyezkedett, hátrébb csúszott az üléssel, miközben a lány lehúzta sliccét, kiszabadítva péniszét és gyengéden simogatni kezdte. A fiú a lány felé fordult, majd lágyan megcsókolta. Kezével a lány melleit kutatta, aki egyszer csak visszatolta az ülésbe. - Ne! Engedd, hogy kényeztesselek! - mosolygott a fiúra, aki tudta, hogy ez mit jelent és már nagyon vágyott a lány nedves csókjaira. Kényelmesen elhelyezkedett az ülésen, a lány kicsatolta a biztonsági övet, majd a fiú ölébe temette fejét. Lassan akkurátosan kezdte szopni a fiú péniszét. Jobb kezével benyúlt a nadrágba amennyire csak tudott és a fiú golyóit masszírozta, lassan és gyengéden. Nyelvét körbe köre futtatta makkján, majd a csúcsát nyaldosta, végül ameddig csak tudta beengedte szájába és apró bólintásokkal szopta. A fiú mélyeket sóhajtott, ahogy egyre csak fokozódott benne a vágy. A lány ezt jól tudta. Gyorsított, lassított, gyengéden körözött, leállt egy pillanatra, majd újra folytatta. Hihetetlenül élvezte, amikor teljes mértékben övé volt az irányítás.

A fiú egyre mélyebbeket lélegzet, ahogy a lány ismét lassított. Nyelvével ismét a makkja hegyén játszott, megpihentetve ajkait az utolsó rohamra. Hirtelen felgyorsított, gyengéden megszorította a fiú heréit, hevesen szopta, minek hatására, egy utolsó hangos sóhaj mellet a fiú belelövellte nedveit a lány szájába. A lány imádta a szétáradó meleg nedvet. Gyengéden szopogatta tovább a férfit, miközben igyekezett szájában tartani nedveit. Ahogy feljebb emelkedett nagyot nyelt, majd ismét végigfuttatta nyelvé a péniszen, hogy lenyalja az ott maradt szerelmi nedveket. Alapos munkát végzett, hiszen tudta, a kocsiban ennek nem lehet nyoma. Ráadásul imádta. Néha sajnálta, hogy csak ilyen kevéske van belőle. Mikor végzett felemelkedett, megtörölgette ajkait és arcon csókolta a fiút. - Most már mehetünk Tovább! - A fiú csak pihegett, és mosolygott, szinte nevetett a lányra. - Lökött vagy és én ezért Szeretlek annyira!

2010. május 20., csütörtök

Utazás I. Rész

Késő éjszaka indultak el. A fiú már órák óta vezetett a lány pedig mellette ült a műszerfalra tett lábakkal. Nyár volt és kellemesen meleg, így a lányon egy szál vékony, kellemesen selymes anyagú ruha volt. Melltartót és bugyit nem viselt, már régóta nem zavarta, sőt felizgatta az érzés, hogy alig van rajta valami. A ruha most is lágyan felcsúszott felemelt combjain és ha nem az éjszaka közepe lett volna bárki beláthatott volna fazonra vágott szeméremszőrzettel rendelkező puncijáig. A fiú az útra koncentrált, bár az autópályán nem sok dolga akadt. Beszélgettek az úti célról, a reményekről és persze szexről, ami a lányt érezhetően felizgatta. - Nem állunk meg pihenni? - kérdezte a fút, aki ezúttal nemmel felelt, mert már nagyon szeretett volna megérkezni. - Hát jó! - gondolta a lány, aprót rándított a vállán és kezét puncijára csúsztatta, majd szeméremszőrzetével kezdett játszani, oly érdektelenséggel mintha csak unatkozna.

A fiú még mindig az utat figyelte, a lány pedig érezte, ahogy egyre nedvesebb és izgatottabb lesz. Lassan csiklójára csúsztatta mutatóujját, körzött egyet, kettőt, majd kisajkai között is végigsiklottak ujjai és óvatosan benyúlt hüvelyébe. A fiú rápillantott és elmosolyodott, majd tekintetét ismét az útra szegezte. - Mindjárt megérkezünk. - mondta. A lány ismét rántott egyet a vállán és elmosolyodott. - Nem baj, most ehhez van kedvem! - mosolygott, majd ahogy ezt kimondta, határozottan csúsztatta középső és mutatóujját hüvelyébe és halk sóhajjal adta a fiú tudomására, hogy mennyire élvezi amit csinál. Mit sem törődve a fiúval, egyre hevesebben ujjazta magát, finoman megharapta a szája szélét, majd csiklóján körözött gyors és határozott mozdulatokkal. A fiú csak oda-oda pillantott, mert szemét még mindig az úton kellet tartania, nadrágja viszont egyértelműen elárulta, hogy szívesebben foglalkozna most már mással. A lányt ez nem érdekelte. Egyre csak haladt az orgazmus felé, még hangos sikítással el nem érte azt. Kezei lassítottak, mélyeket sóhajtott és nagy megelégedettséggel hajtotta fejét a kocsi üvegének. Pihegett és figyelte az elsuhanó táblákat.

2010. május 17., hétfő

Sátrazás II. Rész

Mindketten meztelenek voltak, a lány a hátán feküdt a fiú pedig lábai között térdelt. Finom izzadságcseppek jelentek meg mindkettejükön a sátor forróságában, de ez most a legkevésbé sem zavarta őket. A fiú egy határozott mozdulattal megemelte a lány csípőjét és óvatosan hüvelyébe csúsztatta péniszét. Lassú mégis határozott mozdulatokkal kezdte dugni a lányt, aki halk nyögésekkel adta tudtára, mennyire jól csinálja. Miközben ütemesen mozgott a lányban ellőre hátra, kezeivel a lány melleit simogatta, hasát cirógatta, majd végigfuttatta kezét csiklóján és lágyan masszírozta. A lány imádta amikor a fiú belehatolt és mégsem feledkezett meg csiklója kényeztetéséről. Hosszasan kényeztette így a lányt, akinek nyögéseit lassan nem tudta magában tartani a sátor vékony fala. Ezt ő pontosan tudta, de mégis, ez az érzés még jobban felcsigázta.


A fiú lassított picit, kihúzta farkát a lányból és egy másodpercig csak nézte. A lány magától is tudta, mit kell tennie. Megfordult, feltérdelt és megrázta kerek popsiját a fiú felé mint egy farkát csóváló kiskutya. A fiú aprót nevetett, leereszkedett, megcsókolta a lány fenekét, majd puncijába nyalt, melyből lágyan folyt a lány szerelmi nedve. Finom volt és enyhét sós. Végignyalta még egyszer a lány punciját, majd mögé térdelt és így hatolt bele ismét. A lány megint felnyögött. Válla fölött hátranézett és csókot dobott a fiúnak. Ő ismét ütemesen kezdte dugni a lányt minek hatására mindketten egyre mélyebbeket sóhajtottak, egyre nagyobbakat nyögtek, mit sem törődve a sátor vékony falával. Egyre csak gyorsult az ütem, mikor a lány hüvelye összerándult, gyengéden megszorítva a fiú péniszét, aki ennek hatására belelövellte szerelmi nedveit a lányba. A lány teste megremegett és elöntötte az orgazmus ereje. A fiú lökött még pár aprót, majd leomlott a lány mellé a gumimatracra. Percekig csókolóztak, simogatták egymást, élvezték a sátor forró ölelését. Mikor ismét fürdőruhában kiléptek a sátorból a hűs szellő végigfutott izzadt testükön ők pedig vidáman indultak neki, hogy megmártózzanak a tenger habjaiban.

2010. május 16., vasárnap

Sátrazás I. Rész

A lány a sátor előtt ül egy kemping széken és könyvet olvas. Gyönyörű vékony selymes keresztbe egymásra omló lábait finoman kényezteti a nap melege. Kedvenc narancssárga fürdőruháját viseli, mely egy falatnyi bugyiból és egy hasonlóan apró melltartóból áll, melyben éppen, hogy csak nem megbotránkoztatóan domborultak keblei. A tenyérnyi szövetdarab megfeszült rajtuk és a lágy szelő csiklandozására megduzzadt bimbói, máris finom csúcsot ütöttek a vékony anyagon. Haja lágyan omlik le a vállán, megpihenve dekoltázsán. A fiú a strandról jön fel a sátorhoz. Minden délelőtt úszni megy, hogy edzésben legyen. Sportos testén, kockás hasán, még csillognak a sós tendervíz apró cseppjei. Ahogy odaér a lányhoz, az leereszti ölébe a könyvet és végigméri a fiút. A fiú szemei is lendületesen futnak végig a lány kívánatos testén. Sátruk egy nagy fa tövében áll a kemping szélén. A szomszédok szerencsére nincsenek túl közel, bár valószínű, hogy esténként hallották, mi zajlik az apró szövetsátor védelmében. A lányt és a fiút ez nem érdekelte. Fiatalok, szerelmesek, és imádják az érzéki, gyengéd, heves, magával ragadó szexet.

Ahogy hosszasan fürkészték tekintetükkel egymás testét és szemeik végül egy pillantásban egymásra talált, már tudták, hogy mi következik. A fiú le se tagadhatta volna. A lány csak mosolygott, de halk sóhaja őt is elárulta. - Bemegyünk a sátorba? - Kérdezte a fiútól, aki csak egy apró biccentéssel válaszolt és már húzta is fel a sátor cipzárját. A lány letette a könyvet, körülnézett a táborban és követte a fiút a sátorba. Ahogy lehuppantak egymás mellé a gumimatracra, érezték a sátorban felforrósodott levegő kényeztetését. Hosszan csókolóztak és hevesen fürkészték kezeikkel egymás testét. A fiú kioldotta a lány melltartópántját, levette róla az apró ruhát, majd hátára fektette. Hevesen csókolta a nyakát és mellit. Nyelvét végigfuttatta mellbimbóin, amik ettől, ha lehet még jobban megkeményedtek. Végigcsókolta a lány hasát és lehúzta róla falatnyi bugyiját. Mire ledobta a földre, már bomlott is fürdőnadrágja pántja és a lány kezei lendületesen futottak végig péniszén és golyóin.

2010. május 14., péntek

Regény II. Rész

A fiú lelassít, hátrébb húzódik, rámosolyog a lányra. Egy határozott mozdulattal arrébb tolja a laptopot az asztalról és felülteti rá a lányt. Hosszan csókolja, miközben a lány kibontja a derekára csavart törülközőt. Az lehullik a földre feltárva a fiú meztelen testét. Vágyakozó férfiassága bátran mered célja felé, miközben a lány óvatosan végigfuttatja rajta kezét, majd gyengéden kényeztetni kezdi. A fiú ezalatt ismét a lány nyakát csókolja, kezével melleit simogatja, majd megragadja és lehúzza róla pólót. Lágyan csókolni kezdi melleit, óvatosan köröz mellbimbóján. Lassan elindul lefelé miközben benyúl a lány szoknyája alá, megragadja bugyijának pántját és lehúzza róla. A szoknyát feltűri a lány hasára, széttárja lábait és határozott mozdulattal vezeti péniszét a lány puncijába. A lány nagyot nyög, gyengéden beleharap a szája szélébe, miközben a fiú ütemesen dugja őt. Tudja, hogy a fiú mennyire vágyik rá és tudja hogy mennyire szereti ily határozottsággal kényeztetni. Szinte már fáj neki, de mégis hihetetlenül élvezi a férfias erőt.

A lány egyre hangosabban nyög, zihál, simogatja a fiút, miközben ő markánsan kényezteti a punciját. Jobb kezével melleit simogatja, miközben bal kezét a lány szeméremszőrzetén pihenteti és nagyujjával csiklóját masszírozza. Ez fantasztikusan felcsigázza a lányt. Egyszer csak kicsúszik belőle a fiú, majd megragadja derekát, lehúzza az asztalról, megfordítja és a hasára fekteti. Ismét megragadja a csípőjét és behatol hüvelyébe. Határozott döfésekkel kényezteti a lányt, aki az asztalon zihál hosszú percekig. A fiú csípője ütemesen csattan ahogy a lány formás fenekeihez csapódik. Egyre jobban fokozódik a vágy, amíg egyszer csak a lány hüvelye össze nem rándul és el nem ragadja az orgazmus ereje. Hangosan nyög, mikkor a fiú is a csúcsra jut és együtt élveznek el. A fiú óvatosan ráomlik a lányra és gyengéden csókolja. Ugye nem haragszol, hogy megzavartalak? – Azt hiszem... Nem! – Mosolyog rá vissza a lány!

2010. május 13., csütörtök

Regény I. Rész

A lány az asztalánál ül és azt a regényt írja, amin már hetek óta dolgozik. Szerelmes regény fiúról és lányról sok-sok kalanddal. A fiú a fürdőből jött. A lány mögé áll beleolvas a sorokba, lehajol a lányhoz végigfuttatja kezét a lány pólóján és óvatosan a nyakába csókol, majd kezét a mellére csúsztatja és a pólóján keresztül finoman masszírozza. A lány elhúzódik, - Ne most! Persze a fiú nem hallgat rá, lecsúsztatja kezét a derekára, majd a pólója alatt ismét fel a melleire. Határozottan masszírozza, miközben ismét a lány nyakát csókolja. – Nem bírsz magaddal, mi? – Csattan fel a lány, de már nem húzódik el. Mellbimbói lassan megkeményednek, a kényeztető kezek hatására. A fiú tovább csókolgatja a nyakát, finoman beleharap fülébe és megszívja fülcimpáját. A lány halkan sóhajt. Ekkor a fiú leguggol és megfordítja a lányt a gurulós székkel együtt. A lány piros csipkés bugyija kivillan apró miniszoknyája alól.

A fiú közelebb húzza a lány fenekét a szék széléhez, széttárja lábait, majd kezével felfelé simít a combján. Mikor bugyijához ér félrehúzza a vékony anyagot és abban a pillanatban a lány puncijára tapasztja nyelvét. Lágyan csiklandozza csiklóját, majd végignyalja punciját, miközben kezeivel a melleit kutatja, cirógatja. A lány kezeit a fiú fején pihenteti és nagyot sóhajt. Még egy aprót emel csípőjén, behunyja szemét, hátrabiccenti fejét, mély levegőt vesz és átadja magát a kényeztetésnek. A fiú percekig nyalja a lányt, először óvatosan, lassan, majd hevesen gyorsan. Nyelvét finoman a lány hüvelyébe csúsztatja és azzal dugja. Végül ismét a csiklóján játszik. A lány nagyokat sóhajt és egyre többet mocorog a széken.

2010. május 10., hétfő

Éjszaka Közepén II. Rész

A lány lassan ébredezni kezd, de nem nyitja ki a szemét. A fiú a melleit kényezteti csókjaival, majd hasát és szeméremszőrzetét, apró csókokkal csiklóját. A lány aprót rezzen. Félálomban van, de nem szándékozik felébredni. Inkább álmodik tovább. Teste a fiúé és arra vágyik, hogy azt a fiú ki is használja. Élvezi kedvese leheletét a testén. Minden csókja egyre csak felizgatja. A fiú gyengéden végigsimítja punciját és érzi, hogy mennyire felizgatta a lányt. Óvatosan fölébe kerekedik és belevezeti péniszét a félálomban lévő lányba. Tudja, hogy nem alszik igazán és azt is, hogy mennyire vágyik erre. Lassan mozog a lányban. Finoman ki és be. Néha teljesen kihúzza nemi szervét, majd ismét visszadugja. A lány egyre gyorsabban veszi a levegőt és ébredezni kezd, de akkor sem hagyja el az álom világát.

A fiú most leszáll a lányról, óvatosan oldalára fordítja, lágyan mögé fekszik és most hátulról hatol puncijába. Miközben ütemesen dugja, lágyan csókolja nyakát, masszírozza melleit, végigsimítja arcát. Ezt a pózt is nagyon szeretik, hiszen így még intenzívebben kényeztetheti a lány legérzékenyebb pontját. Most már a lány sem bírja, mocorogni kezd, apránként felnyög. Kezével hátranyúl és óvatosan magába húzza a fiút majd elengedi. Igazából csak felveszi lökéseinek ütemét, ujjai hegyével cirógatja a fiú izmos testét. A fiú gyorsít és hangos nyögések közepette, beleélvez a lányba. Ez az érzés, a apró hosszú nyögés a lányt a mennyekbe repíti, hüvelye megszorul és lágy rángások közepette élvez ő is el. Még finoman mozdít párat csípőjén, majd a fiú felé fordul és megcsókolja. – Már vártam rád! Köszönöm! – A fiú csak mosolyog rá. És így alszanak el.

2010. május 9., vasárnap

Éjszaka Közepén I. Rész

A lány az ágyon fekszik meztelenül, a szobában kellemes meleg van, így takaró nélkül alszik. Égve hagyott egy gyertyát, mert még mindig kedvesét várja. Tudta jó előre, hogy az éjszaka közepén fog érkezni és azt is tudta, hogy szex nélkül nem tud majd elaludni. Éjfél körül lépett a hálóba. Miközben az ágy felé közeledett ledobálta a földre ruháit, vidáman huppant az ágyra, hátára fordult, majd maszturbálni kezdett. Lágyan kényeztette melleit, végigsimította testét, combjait, majd punciját simogatta. Szeretett maszturbálni. Sose gondolta, hogy ez baj lenne. Most is vidám volt, mert tudta, ha megérkezik kedvese úgy is magáévá teszi majd. Ez a gondolat mindig felizgatta. Lágyan körözött csiklóján miközben arra gondolt mi mindent fog vele csinálni a fiú, milyen fáradt lesz és mégis milyen vitalitással fog elélvezni benne. Magával ragadta ez az érzés, mélyen benyúlt hüvelyébe, lágyan ujjazta magát, légzése, pulzusa fokozódott és elöntötte az orgazmus. Óvatosan kihúzta ujjait, megízlelte szerelmi nedveit, majd elszenderedett.

A fiú óvatosan, halkan lépett be a szobába hajnaltájt. Látta a földre szórt ruhákat, végigfutott szeme az ágyon és kedvese meztelen, kívánatos testén. Hanyatt feküdt. Feje a párnán kicsit oldalt fordulva. Lassan apránként veszi a levegőt. Alszik. Jobb lába enyhén felhúzva, kitárva szemérem dombjait. Egyik keze a feje felett, másik finoman a combjára fektetve. A fiú imádja ezt a látványt. A lány domborodó melleit, sima bársonyos hasát, finoman formált apró szemérem szőrzetét, és persze kitárulkozó punciját, amiről tudja, hogy csak rá várt. Azt is tudja, hogy a lány lefekvés előtt kielégíti magát, ha ő nincs ott. Néha ehhez telefonon örömmel asszisztál. Most telefon nem volt, de a pózból tudja, hogy így történt. Közelebb lép az ágyhoz, lassan levetkőzik, és óvatosan megcsókolja a lányt.

2010. május 7., péntek

Másnap Reggel II. Rész

Hosszan csókolóznak, vidáman tekeregnek nyelveik és a fiúban is oldódni kezd a feszültség. Ezt már a lány is érzi kicsit helyezkedik és bevezeti hüvelyébe a férfi ismét álló péniszét. Lágyan lovagol rajta. Tudja, hogy van ideje, hiszen a fiú nemrég élvezett el, ez a tudat pedig még inkább felizgatja. Közelebb tolja felsőtestét a fiúhoz aki boldogan csókolja, szívja, kényezteti melleit. Kezével óvatosan vezeti a lány testét. Néha összeforrnak egy csókban néha a lány finoman hátra dől és a fiú mellét hasát simogatja. A lány lelassít, leszáll a férfiról, megfordul és most a fiúnak hátat fordítva vezeti be a hímvesszőt puncijába. Imádja ezt a pózt, hiszen így a fiú eléri melleit, csókolja hátát és nyakát és ami ennél is fontosabb kényelmesen eléri csiklóját, hogy még intenzívebbé tegye számára az érzést. A fiú tudja ezt és miközben a lány ritmusosan lovagol rajta ő gyengéd kényeztető körkörös mozdulatokkal masszírozza a lány punciját.

Ahogy egyre fokozódik a vágy, a lány nagyokat sóhajt, felnyög, zihál, a fiú még inkább felgyorsítja kényeztető mozdulatait, majd hirtelen megáll és ismét lassú tempóra vált. A lányt megőrjíti ez a változatosság. Végül mikor a fiú ismét felgyorsít, megfeszül teste elönti az orgazmus ereje és érzi, ahogy a fiú, aznap reggel már másodszor, ismét hüvelyébe élvez. Imádja ezt a szétáradó érzést, ami végigfut testén. Óvatos mozdulattal emelkedik fel. A pénisz kicsusszan hüvelyéből és a lány kéjes mozdulatokkal keni szét szeméremszőrzetén a fiú lágy meleg spermáját. Végül, finoman szájához emeli kezét és megízleli élvezete gyümölcsét. Imádja ezt az érzést. Mosolyogva fordul a fiúhoz. – Jó reggelt!

2010. május 6., csütörtök

Másnap Reggel I. Rész

A lány hihetetlenül boldogan és kipihenten ébred kora reggel. A fiú még mindig alszik. A lánynak eszébe jut az előző éjszaka, a masszázs és még alig, hogy felkelt a nap, máris megkívánja kedvesét. Ahogy ott alszik mellette a hátán, finoman simogatni kezdi. Mindig meztelenül alszanak, így végigfuttathatja kezét a fiú minden porcikáján, de ő már tudja, hogy melyik részére vágyik igazán. Óvatosan megfogja a fiú péniszét és lágyan kényeztetni kezdi. A fiú még mindig alszik, de a lány már érzi, ahogy ébredezik férfiassága. Ez a játék igazán felizgatja. Lehúzza a fiúról a takarót és gyengéden csókolgatni kezdi. Mikor nemi szervéhez ér az már mereven vágyakozik rá. A fiú még mindig alszik. A lány Óvatosan a szájába veszi a fiú péniszét, csókolja, végigfuttatja rajta nyelvét, gyengéden szopja. Imádja, mikor átveheti az irányítást. A fiú szívverése folyamatosan gyorsul és mocorogni kezd. Ekkor a lány abbahagyja az orális kényeztetését, visszabújik kedvese mellé, és már csak kezével simogatja óvatosan.

A fiú ekkor felébred, és alig tudja hova tenni álmait. Látja maga mellet a lányt, tudja hogy már régóta fent van és hihetetlen vágyat érez, hogy magáévá tegye azonnal. Lágyan megcsókolja. – Jó reggelt. – Majd határozott mozdulatokkal felé kerekedik, csókolja, izgatja, a lányt pedig még inkább felizgatja ez az elemi ösztön, ami előtör a fiúból. Hevesen csókolja, majd lassan, de mégis határozottan behatol a lányba. Alig hogy ütemesen dugni kezdi vágyai hirtelen felerősödnek és beleélvez nedves puncijába. Fantasztikus orgazmust él át, ám pillanatokkal később zavartan néz a lány szemébe. – Ne haragudj! Nem tudom mi történt Velem... – A lány csak kuncog magában és nagyon élvezi a helyzetet. A fiú a hátára fekszik és még mindig zavarban van. Most a lány kerekedik felé. – Ne bánd. Kicsit játszottam veled, mielőtt felébredtél. – Mondja a fiúnak és vidáman megcsókolja.

2010. május 4., kedd

Masszázs II. Rész

Miután percekig izgatta a lány melleit óvatosan folytatja útját a lány hasára. Finom mozdulatokkal oldalait cirógatja, végül végigfuttatja ujjait szemérem szőrzetén és combjain. Ahogy halad a lány térdétől visszafelé, lassan végigsimítja szemérem dombjait. A lány mély sóhajjal ad hangot vágyainak. A fiú lágy hosszú mozdulatokkal simogatja a lány punciját. Először nagyajkait simogatja, masszírozza, majd óvatosan becsúsztatja hüvelykujját a lányba, aki ettől ismét felnyög és megfeszül. Lágyan benyúl, majd kihúzza ujját és ahogy az óra jár lépésről lépésre, úgy megy körbe és masszírozza apránként végig a lány hüvelyét. Masszázsolajra már nincsen szükség, hiszen a lányból szinte csorog a nedvesség.

A fiú kényelmesen térdel a lány mellet, egyik kezével csiklóját simogatja és finoman ujjazza a lányt, másik kezével pedig, melleit, vállát simogatja masszírozza. Ez a kettősség fantasztikus magasságokba repíti a lányt, aki hangosan nyög, fel le mozgatja csípőjét. Kezével a férfit fürkészi, megragadja vágyakozó férfiasságát és erőteljesen mégis ritmusosan kényezteti, ahogy egyre jobban vágyik az orgazmusra. Végül szinte fájdalmasan szorítja a fiú péniszét, légzése heves, zihál és hatalmas nyögés közepette árad szét tesztében az orgazmus. Félájultan piheg az ágyon és csak lassan elereszti a fiú péniszét, amin ott maradnak ujjai nyomai. A fiú ugyan nem érte el a kielégülést, hiszen a lány éppen, hogy csak orgazmusa előtt ragadta meg őt és akkor is szinte öntudatlan akaratossággal, mégis mély boldogság érzése keríti hatalmába végletesen kielégített kedvese láttán. Lekapcsolja a zenét, elfújja a gyertyát és szerelme mellé fekszik az ágyba, aki félálomban bújik oda hozzá, combjával átkulcsolja a lábát, kezét férfiasságára csúsztatja és így alszik el.

2010. május 3., hétfő

Masszázs I. Rész

A lány az ágyon fekszik meztelenül. A szobában kellemes zene szól és pár gyertya lángja világítja meg az ágyat. A fiú a lány mellett térdel és a hátát masszírozza. Laza, mégis határozott mozdulatokkal kényezteti a lányt. Le a nyakától, végig gyönyörű selymes hátán, egészen formás fenekéig, majd vissza. Lágyan masszírozza a vállát, karjait, tenyerét. Később ismét a hátát, majd a lábait. A lány hasán fekve behajlítja térdeit, hogy a férfi a talpát is megmasszírozhassa. A fiú szereti simogatni a lányt, hiszen így magáévá teheti gyönyörű alakját. Lágyan cirógatja lábikráját, majd combjait. A lány óvatosan széjjelebb nyitja lábait, hogy a fiú kellemesen elérje mindenhol. Belső combjának masszírozása kellemesen bizsergeti a lányt és érzi, hogy apránként puncija benedvesedik. Mikor a fiú végzett lábaival, visszatér a fenekéhez, majd végig a gerincén felfele haladva a nyakáig. Mikor ott is végzett apránként végigcsókolja a lány minden csigolyáját és lágyan beleharap fenekébe. Majd ismét felfelé simít és halkan szól a lánynak, hogy forduljon meg.

Most elölről masszírozza a lány nyakát, kezével végigsimít karjain, majd tenyerén. Hosszú lágy mozdulatokkal húzza kezét végig dekoltázsán, majd finom köröket ír le mellein, csak épp hogy a mellbimbókhoz nem ér hozzá, amik vágyakozóan duzzadnak. Végül mikor a lány óvatosan megemeli felsőtestét, a fiú ujjaival lágyan megcirógatja mellbimbóit is. Közelebb hajol és nyelvével köröket ír le körülötte. Egy perc játék után finoman megszívj, csókolja, lágyan megharapja melleit. A lány nagyon élvezi a masszázst és egyre fokozódik benne a vágy. Puncija egyre nedvesebb lesz, amit csípője finom mozgásával és lábai fokozatos szétterpesztésével próbál a fiú tudtára adni. A fiú viszont pontosan tudja milyen izgalmakat él át a lány, és még nem akar a végére érni.