2010. április 30., péntek

Késés II. Rész

A lány a fürdőszobába sétál és megnyitja a csapot. A fiú ledobja ruháit és követi őt. Mikor a lány felé fordul, megragadja és hevesen megcsókolja. Először a száját, majd állát, nyakát és vállait. Lágyan masszírozza mellét, majd kioldja melltartóját és apránként csókolja, finoman szívja mellbimbóit. Kezével közben végigsimítja a lány testét, majd lefelé haladva lehúzza bugyiját. Megragadja bal lábát és a kád szélére támasztja. Leguggol elé és finoman nyalni kezdi punciját. Hevesen kényezteti, hosszan végig nyalja, finoman bedugja nyelvét hüvelyébe, miközben kezével mellét kényezteti. A lány ismét felnyög, mire a fiú lassít kicsit. Feláll és ismét megcsókolja a lányt.

Már mindketten meztelenek, így beállnak a zuhany alá. Érzékien csorog végig testükön a víz. Mélyen egymás szemébe néznek, majd a fiú ismét megemelve a lány lábát, a falnak támasztja és lassan belé hatol. A lány nagyot nyög. Már nagyon várta ezt. A fiú ütemesen, lassan minden pillanatot kihasználva, a lány nyakát és arcát csókolva dugja kedvesét. Mindketten imádnak a zuhany alatt szeretkezni. Hirtelen a fiú egy pillanatra megáll, megfordítja a lányt, aki apró terpeszbe áll és most kezével támaszkodik a falnak. A fiú hátulról hatol puncijába miközben melleit simogatja. Néha hátulról nyakába csókol, egyre csak gyorsabban, majd lassabban, végül ismét gyorsabban kényezteti kedvesét. A lány halk zihálása egyre csak erősödik, majd hirtelen gyengéd szorítást érez a fiú péniszén és a lány testén végigfut az orgazmus. A szorítás hatására a fiú sem bírja tovább és szétlövelli szerelemi nedveit a lányban.

Egy pillanatig pihegnek, majd egymással szembefordulva csókolóznak és simogatják egymást. Percekkel később előkerülnek a tusfürdők is és vidáman, nevetgélve mosdatják meg egymás minden porcikáját.