2010. április 23., péntek

Munka I. Rész

A fiú a kertben dolgozik. Éppen egy kiszáradt fát próbál kidönteni. Munka közben félmeztelen testén cseppekben ragyog a verejték és finoman megragad rajta az apró szemű szálló por. Ahogy újra és újra lesújt a csákánnyal izmai megfeszülnek, kidomborodnak. A lány egy kiterített pléden napozik éppen. A hasán fekszik melltartó nélkül egy szál apró piros bugyiban. Selymes aranybarna hátát lágyan melegítik a napsugarak. A fiú megpihen és odalép a lányhoz, megcsókolj a vállát, mire a lány vidáman rámordul. - Ne csináld! Csupa kosz vagy! Menj és zuhanyozz le! - Elfáradtam! - Hangzik a válasz. - Ha lezuhanyoztál megmasszírozlak. - Mondja a lány, amit egy lágy mosoly és egy apró csók követ. A fiú elindul a házba, amíg a lány visszahajtja a fejét és a nyitott ajtón keresztül figyeli, ahogy a fiú leveti nadrágját és beáll a zuhany alá. Milyen jó, hogy pont belátni innen és a fürdőszoba ajtót sem zárják. A fiú testén végigfolyik a hideg víz, arcába vág és végigfolyik meztelen testén. A lány ezalatt csak lopva csodálja kedvesét.

A fiú maga köré csavarja törülközőjét és kilép a kertbe. A lány felpattan törökülésbe és a feje fölé emeli kezeit, majd hosszan nyújtózkodik. Keblei szépen domborodnak a ragyogó napfényben. - Gyere feküdj ide. - Mosolyog a fiúra, aki közelebb lép, lehajol, szájon csókolja, majd lefekszik mellé a pokrócra. A lány a háta fölé térdel és aprólékos mégis határozott mozdulatokkal masszírozni kezdi a fiú hátát. Először vállainál indul, majd a nyaknál, a lapockáinál és a hátizmain halad végig. Felizgatja ez az izmos felsőtest. Hosszú percekig simogatja, masszírozza a fiút, aki rendesen elfáradt a munkában. Kicsit lejjebb kúszik és a fiú vádliját combját masszírozza, finoman becsúsztatva kezét a törülköző alá, amitől a fiú lágyan megrezzen. Ismét a hátát masszírozza, finoman megcsókolja a nyakát és hozzásimul gömbölyded melleivel. Lágyan a fiú fülébe súgja, hogy forduljon meg.

A fiú enged a játéknak. A lány most a fiú combjain ül és szemből maszkírozza a felsőtestét, izmos mellkasát, kockás hasát és keze apránként lejjebb csúszik, hogy széthúzza a fiú derekára csavart törülközőt. A törülköző egy pillanat alatt kibomlik. A lány vidáman, mosolyogva néz a most már meztelen fiú szemeibe és lágyan megsimítja akkora már álló férfiasságát. A fiú felülne, amikor a lány visszatolja felsőtestét. - Nem most én kényeztetlek.